O‘QUVCHILAR O‘RTASIDA PSIXOLOGIK MUHITNI ANIQLASH VA PSIXOLOGIK YORDAM KO‘RSATISH - Turayeva Zamira Olmasovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola o‘quvchilar o‘rtasida psixologik muhitni aniqlash yo‘llari, ularni hayotga tayyorlash hamda kasbga yo‘naltirishning tashkiliy masalallariga qaratilgan bo‘lib, ota-onalarning farzandlarini odobli, jismonansog‘lom, ruxan tetik, ma’naviy yetuk qilib tarbiyalash, ularni kasbga yshnaltirish kabi muhim vazifalarni o‘z ichiga olgan.