MOBIL ILOVALAR ISHLAB CHIQISH BOSQICHLARI VA TAMOYILLARI - A. X. Yuldoshov; D. F. Mamatov (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada bugungi kunda insonlar hayoti uchun zarur va muhim bo’lgan mobil ilovalar va ularni ishlab chiqish tamoyillari haqida ma’lumotlar keltirilgan.