BOBURNING “BOBURNOMA” ASARIDA VODIY SHAHARLARI TA’RIFI VA UNING TIBBIY JIHATDAN IQLIMINING AHAMIYATI - Iskandarov Sherzod; Ro‘ziyev Navro‘z (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: “ Boburnoma” asarini o‘qitilishida ma’lumotlarning eslab qolish va shaharlar ta’rifini tahlil qilish ko‘nikmasi shakllantirishga doir tavsiyalar berildi