MAHALLIY TURIZMDA XAVFSIZLIKNING AHAMIYATI - Kamolov Sanjar; Quvondiqov Abdulaziz (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya:Mahalliy turizmdagi xavfsizlik - bu yo'nalishlarning muvaffaqiyati va barqarorligi bog'liq bo'lgan muhim poydevor. Sayohatchilar o'zlarining hovlilarida haqiqiy va hayratlanarli tajribalarni tobora ko'proq izlashlari sababli, xavfsizlik va xavfsizlikni ta'minlash ularning qaror qabul qilish jarayonining muhokama qilinmaydigan jihatiga aylanadi. Ushbu maqolada mahalliy turizmda xavfsizlikning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.