MEHNAT MUHOFAZA QILISH BOSHQARUV TIZIMLARINI MAXSULOT SIFATIGA TAʼSIRI - Valijonov Azizullo Akmaljon o’g’li; Xamdamov Baxrom Raimdjonovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola mehnat muhofaza qilish boshqaruv tizimlarini maxsulot sifatiga taʼsiri haqida ma’lumot beradi.