MAKTABGACHA TA’LIM SOHASIDA ILG’ORXORIJIY TAJRIBALAR - Nazarova Lobar Totliboyevna; To’rayeva Aziza Mamatqulovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada xalqaro hamkorlikni yo’lga qo’yish, maktabgacha ta’lim tizimiga oid qilinayotgan ishlar xususida so’z boradi. Rivojlangan xorijiy davlatlardan Janubiy Koreya, Yaponiya, Germaniya, Shvetsiya, Angliya, Italiya, Isroil kabi rivojlangan xorijiy mamlakatlardagi maktabgacha ta’lim tizimi, ish tajribalari tahlil qilinib,ularga ijodiyyondashish haqida fikr yuritiladi.