BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI TO‘GRI O‘QITSHGA O‘RGATISHNING AHAMIYATI - Xusanova Adolat Tashtemirovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Mamlakatimizda ta’lim tizimi dunyo mamlakatlari orasida alohida e’tirofga ega. Chunki milliy mentalitetimizdan kelib chqqan holda tashkil topgan bunday tizim uzoq tarixiy ildiz asosida shakllangan. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini to‘gri o‘qitshga o‘rgatishning ahamiyati haqida so`z yuritilgan.