BODIRINGNING ZARARLI ORGANIZMLARIGA QARSHI KURASH USULLARI - Ibrohimov Burxonjon (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiyasi: O’simliklar dunyosining xar bir turi vakillarida bo’lganidek, qishloq ekini bodiringning xam zararkunanda, kasallik va begona o’tlardan ximoya qilish dolzarb mavzu xisoblanadi. Ushbu maqola bodiringning kelib chiqish tarixi, foydali xususiyatlari, zararli organizmlar (zararkunanda, kasallik va begona o’tlar) iga qarshi kurash usullari xaqida ma’lumotlar berilgan.