THE BABY NEEDS CARE - Zulayxo Ziyovuddinova (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqola onalarga ayniqsa, yosh onalarga chaqaloqlarni to’g’ri parvarish yo’l-yo’riqlarini taqdim etadi va ulardan foydalanish qay darajad samaradorligini ko’rsatadi.