ТИЖОРАТ БАНКЛАРИДА КРЕДИТ ПОРТФЕЛИНИ АУДИТИНИНГ ДОЛЗАРБЛИГИ - Ядгарова Малика Лутпиллаевна (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Мақолада тижорат банкларида кредит портфелини аудит қилишнинг зарурлиги, аудит дастурларини ишлаб чиқиш, маммоли кредитларни бартараф этишда аудитнинг муҳимлиги акс эттирилган. Кредит портфелини таҳлилий қисмлари бўйича аудити, муаммоли кредитлар, ва уларни бартараф этишда аудитнинг ролини ошириш усуллари ёритилган.