O’SIMLIKLARNING KASALLIK BELGILARINING HOSIL BO’LISHIDA IMMUNOLOGIK XUSUSIYATLARNING AHAMIYATI - Xolmirzayeva Zulfizarxon Baxodirjonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: O’simliklarni zararlaydigan patogenlar turli tuman bo’lishiga qaramasdan har bir o’simlikning o’ziga xos immunitet xususiyatlari mavjuddir. Bu ularning kasallikka qarshi kurashishga va hayotchanligini saqlab qolishiga imkon yaratadi.