TARBIYA JARAYONINING MOHIYATI VA MAZMUNI. - Boymatova Anorxol Gulmurodovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tarbiya jarayonining mohiyati va mazmuni hamda ma’naviy va insoniy sifatlarning shakllanishida oiladagi, atrofdagi, jamiyatdagi muhit va munosabat muhim o’rin haqida ma'lumotlar berilgan.