UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA BASKETBOL SPORT TO‘GARAGIGA TANLASHDA XALQ HARAKATLI O‘YINLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Avazbadalov Shavkatbek Muratovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida basketbol sport to‘garagiga tanlashda xalq harakatli o‘yinlardan foydalanish samaradorligi to‘g‘risida malumotlar keltirilgan.