BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INKLYUZIV O’QUVCHILAR TA’LIM-TARBIYASI - Xayrullayeva Aziza (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich ta’limda inklyuziv o’quvchilar ta’lim-tarbiyasi haqida ma’lumot yoritilib berilgan. Inklyuziv ta’limda o’quvchilar bilan ishlash , ular bilan munosabat o’rnatish ko’rsatib berilgan.