ТЎЛОВ ТИЗИМЛАРИДАГИ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРГА ҚАРШИ КУРАШ ЭЛЕКТРОН МАСАЛАЛАРИГА ОИД ИЛМИЙ ТАДҚИҚОТЛАР ТАҲЛИЛИ - Ўрмонов Рустамжон Таввакалжон ўғли (Journal of new century innovations, 2024)
Ушбу мақолада электрон тўлов тизимларидаги ҳуқуқбузарликларга қарши кураш масалаларига оид олиб борилган илмий-тадқиқотлар таҳлили амалга оширилган. Шунингдек, ўрганилган ишлар тадқиқот предметига кўра гуруҳларга ажратилган ва улардан баъзиларининг ўзига хос жиҳатлари ёритилган.