АVTОMОBILLАR O‘LCHАMI VА MАSSА KO‘RSАTKICHLАRINING RUХSАT ETILGАN O‘LCHАMLАRI. - Anvarbek Ahmadjon o’g’li Xomidov (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Barcha avtomobillar o‘z navbatida yuk yoki yo‘lovchilar tashuvchi transport avtomobillariga va transport avtomobillari bo‘lmagan maxsus vazifali avtomobillarga bo‘linadi. Maxsus avtomobillarga o‘t o‘chiruvchi, kommunal xizmat (suv syepuvchi, supuruvchi, axlat va boshqa chiqindilar tashuvchi va h.k) ko‘rsatuvchi, avtokranlar, sanitariya avtomobillari, tibbiy tyez yordam avtomobillari, tyexnik yordam va ustiga ustaxona o‘rnatilgan, sport va shu kabilar kiradi.