BUXOROLIK O’ZBEKLAR MULOQOT XULQINING IJTIMOIY- LISONIY TADQIQI - Jo’rayeva Shohnoza (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Buxoroliklarning nutqida eng ko’p uchraydigan so’zlar,ko’p tillilik,boshqa shevalardan farqi va o’xshashligi. Buxoro shevasini adabiy til bilan chog’ishtirilgan holda o’rganish.