ЁШЛАР – КЕЛАЖАК БУНЁДКОРИ - Асрақулов Мирносир Мирсултонович; Машарипов Тохир Эгамбердиевич (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Мақолада келажагимиз эгалари бўлган ёшларни қонуний ҳуқуқ ва манфаатларини таъминлаш, уларнинг орзу-интилишлари, қобилият ва салоҳиятини рўёбга чиқаришда ушбу фаолиятга салбий таъсир кўрсатаётган айрим долзарб муаммолар кўриб чиқилган ҳамда ҳал қилиш учун айрим фикрлар баён этилган.