BELGI VA RAMZLARNING PAYDO BO‘LISHI VA TARAQQIY ETISHI - Haydarova Sevara Tohirjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada belgilarning paydo boʻlishi va ularning tasniflanishiga doir ma’lumotlar berilgan, ular oʻrtasidagi asosiy farq hamda ramziy belgilarning oʻziga xos xususiyatlari haqida qisqacha ma’lumot keltirilgan.