BULUTLI TEXNOLOGIYALARINI XUSUSIYATLARI AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Zarifa Nuraliyeva Abdusalom qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada biz bulutli texnologiyalar yaratilishi, evalutsiya jarayoni va ular toʻgʻrisida batafsil yoritilgan. Bundan tashqari bulutli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari tahlil etilgan.