INVESTITSION LOYIHALARNI MUVAFFAQIYATLI AMALGA OSHIRISHDA ZAMONAVIY BOSHQARUVDAN SAMARALI FOYDALANISH YO‘LLARI - Yusupov N.S.; Sharobiddinov Ahrorbek Qosimjon o‘g‘li; Akramjonov Abdullo Akramjon o‘g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, investitsiya loyihalarini boshqarish mavzusining dolzarbligi va uning tadbirkorlik sohasidagi ahamiyati ta'kidlangan. Mamlakatimizda amalga oshirilayotgan investitsion loyihalarni muvaffaqiyatli amalga oshirishda zamonaviy boshqaruvdan samarali foydalanish zaruriyati tahlil qilingan.