AXBOROT TEXNOLOGIYALARI IMKONIYATLARI - Raxmatullayeva M.A. (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya:Axborot texnologiyalari (AT) zamonaviy jamiyatning har bir jabhasida keng ko'lamda o'z aksini topmoqda. Ular nafaqat kundalik hayotimizni yengillashtiradi, balki ish jarayonlarini ham sezilarli darajada samarali va samarador qilish imkonini beradi. Bu maqolada AT sohasidagi imkoniyatlar, ularning qo'llanilishi va kelajak istiqbollari haqida kengroq ma'lumotlar berilgan.