CHEGARALANGAN TOR TEBRANISHI TENGLAMASI UCHUN CHEGARAVIY MASALANI FURYE USULI YORDAMIDA MAPLE DASTURIDA YECHISH - Komilova Zulxumor Hakimjonovna; Ibrohimjonova Ruxshonaxon Ilhomjon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ishda chegaralangan torning erkin tebranishi tenglamasi uchun qo‘yilgan masalaning yechimini Furye usuli yordamida Maple dasturida topish ko‘rsatib o‘tilgan.