ROBOTOTEXNIK TIZIMLARDA DASTURIY TA’MINOT VA SUN’IY INTELLEKT - Zarif Zafarovich Qodirov; Ergashev Adizbek Kamol O ‘g ‘li; Hojiyev Sunatullo Nasriddin O‘g‘li; Munisa Xamza qizi Islomova (Journal of new century innovations, 2024)
Abstrakt. Ushbu maqolada sun'iy intellektga ega dasturiy ta'minotning ikki klassi dizaynining birinchi avlodi keltirilgan. Aql bilan yaratilgan robotlar* odamlarga hayotning turli sohalarida yordam beradi va ular odamlar uchun ishlaydi.