BOLALARNING MUSTAQIL HARAKAT FAOLIYATI - Xayitboyev Nabijon Sheralievich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktabgacha ta’lim tashkilotlarida, oilada jismoniy tarbiyalashning asosiy vazifalari ularni sog‘lom va baquvvat qilib o‘stirish masalalari to‘g‘risida malumotlar keltirilgan.