ЭНЕРГИЯТЕЖАМКОР БИНОЛАР - ДАВР ТАЛАБИ - Нўъманова С.; Р.Мавлонов (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Мақолада энергия тежамкор биноларни лойиҳалашнинг бугунги кундаги аҳамияти ва лойиҳалаш бўйича маълумотлар кўрсатиб ўтилган.