MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MULTIMEDIA ORQALI TA’LIMNI TASHKIL QILISH - Turdiyev Azamat Gʻayratovich (Journal of new century innovations, 2022)
Hozirgi kunda barkamol avlodni tarbiyalash, yosh avlodning intellektual salohiyatini ro‘yobga chiqarish, ularni har tomonlama rivojlangan shaxs etib voyaga yetkazish hozirgi kunning dolzarb masalalaridandir. Asosan maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning yuksak bilim egalashida multimedia ta’limi ham muhim o’rinda turadi. Multimedia ta’limi orqali biz bolalarda milliy qadiryatlarni video rolik shaklida jonlantirishimiz ham mumkun.