TEXNOLOGIYA FANINI O‘QITISHNI DASTURIY TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANIB TAKOMILLASHTIRISH METODIKASI - Hamdamova Nozima Muqimovna; Kamalova Malika Sadikovna (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o‘qitishda dasturiy ta’lim vositalardan foydalanib takomillashtirish metodikasini ishlab chiqish hamda dars davomida foydalaniladigan pedagogik dasturiy vositalar yordamida o‘qitishni tashkil etish, ularning turlarini o‘rganish usullari tadqiq qilingan.