OʻSMIRLARDA DEVIANT XULQ-ATVOR SHAKLLANISHIGA OILAVIY NIZOLARNING TA’SIRI. - Karakulova Umida Abduvakilovna; Berdiyorova Sevinch Oybek qizi; Ravshanova Xurshida Xusanovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya Maqolada o’smirlarda uchraydigan deviant hulq-atvorning kelib chiqishi sabablari,ko’rinishlari haqida ma’lumotlar berilgan.Oilaviy nizolar va ularning o’smirlarda deviant hulq-atvor shakklanishiga ta’siri borasidagi olimlar fikrlari keltirilgan.