ЎЗБЕКИСТОНДА КАСБГА ЙЎНАЛТИРИШ МАРКАЗЛАРНИНГ ИННОВАТЦИОН АРХИТЕКТУРАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ - И.М.Қосимов; Б.Дедеханов; З.Р.Адилов; Г.Э.Раҳимова (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Мақолада касбга йўналтириш илмий марказларни шакллантиришни ривожлантириш масалалари, шужумладан, уларнинг комплекс режалаштириш ечимлари кўриб чиқилган.