ONA TILI DARSLARIDA O’QUVCHILAR NUTQIY FAOLIYATINI OSTIRISH YUZASIDAN METODIK TAVSIYALAR - Bumirzayeva Nodira Najmidinovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ona tili darslarida o'quvchilar nutqini o'stirishga alohida e'tibor qaratish lozim. Bunda har bir o'qituvchi yuksak pedagogik mahoratga ega bo'lmog'i lozim. Quyidagi maqolada ayrim misollar orqali ona tili darslarida nutq o'stirishning ayrim usullaridan misollar keltiriladi.