КИЧИК БИЗНЕС ВA ХУСУСИЙ ТAДБИРКОРЛИКНИНГ ХИЗМAТ КЎРСAТИШ СОҲAСИНИНГ ИҚТИСОДИЙ ФAОЛИЯТ ТУРЛAРИ БИЛAН AЛОҚAДОРЛИГИ - Ахмедов Азизбек Муроджон ўғли (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация. Мазкур мақолада мамлакатимизда фаолият олиб бораётган кичик бизнес ва хусусий тадбиркорлик субъектларининг хизмат кўрсатиш соҳасининг иқтисодий фаолият турлари билан алоқадорлиги тўғрисида фикр юритилган.