BUXGALTERIYA BALANSI VA MOLIYAVIY XOLAT TAXLILINI KORXONALARDA TAKOMILLASHTIRISH - Toshpulatov Quvondiq Haqnazarovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buxgalteriya balansi va moliyaviy xolat taxlilini takomillashtirish haqida. Maqolada korxonalar moliyaviy hisobotlarini tahlil qilishning zarurati, ahamiyati hamda tahlil jaroyonida qo‘llaniladigan usullar bayon qilingan.Korxonalarda moliyaviy holatini yaxshilash toʻgʻrisida maʼlumot berilgan.