GEOMETRIYA VA ALGEBRA FANLARINI O‘QITISHDA MULTIMEDIA DASTURLARI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH. GEOGEBRA DASTURI - Abdullayeva Dilnoza Mahmarejab qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunda dars jarayonlarini tashkil qilishda multimedia dasturlarining o‘rni katta, chunki ular yordamida mavzu mohiyatini yanada yaxshiroq yoritib berishimiz mumkin. Ushbu maqolada zamonaviy geogebra dasturi haqida va uning imkoniyatlari haqida ma’lumotlarga ega bo‘lamiz.