YAQIN SHARQDA FIZIKA FANI RIVOJLANISHI - Nabiyev Fazliddin Farxodjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yaqinda sharqda yashab ijod qilgan olimlarning fizima faniga qo‘shgam rivoji va ularning fizika tarixidqgi ahamiyati haqida qisqacha ma‘lumotlar bayon qilib o‘tilgan.