BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNI O’RNI - Nazarova Gulmira Nabijonovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida nutq madaniyati haqida tushinchalarni hosil qilish bo’yicha ko’nikmalar hosil bo’yicha ma’lumotlar berilgan bo’lib, buyuk adiblarning fikrlaridan foydalanilgan.