YANGI O’ZBEKISTON VA UCHINCHI RENESANS POYDEVORINI YARATISHDA TA`LIM-TARBIYANING AHAMIYATI - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Yoshlar huquqi, avvalo, ularning tinch va sog’lom yashashi hamda ta’lim olishga bo’lgan to’laqonli huquqi sifatida e’tirof etiladi. Shuning uchun unib-o’sib kelayotgan yosh avlodning barkamol bo’lib voyaga yetishi sifatli va mukammal ta’lim olishini ta’minlash davlatimiz, hukumatimiz uchun hamisha dolzarb vazifa hisoblanadi.