ELEKTRON DAVLAT XIZMATLARI KO’RSATISHDA GIBRID BOSHQARUV TIZIMI ISTIQBOLI - Muydinov Eldorbek Aminjon oʻgʻli; Tojiboyev Axrorbek Odilovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatasiya: Ushbu maqolada xalqaro tajribada sun'iy intellekt (SI) va an'anaviy boshqaruv usullarini integratsiya qilishni chuqurroq tahlil qilish uchun Singapur misolini ko‘rib chiqamiz. Singapur elektron hukumat tizimida SI va an'anaviy boshqaruvni muvaffaqiyatli birlashtirgan.