ДАВЛАТ ХИЗМАТЛАРИ МАРКАЗЛАРИДА ЗАМОНАВИЙ БОШҚАРУВ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ - Муйдинов Элдорбек Аминжон ўғли (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада давлат хизматлари марказларида замонавий бошқарув технологияларини жорий этишнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган. Мақолада давлат хизматлари тизимидаги муаммолар ва уларни ҳал этишда замонавий бошқарув технологияларининг ўрни таҳлил қилинади. Шунингдек, давлат хизматлари марказларида замонавий бошқарув технологияларини қўллаш орқали самарадорликни ошириш бўйича таклиф ва тавсиялар берилган. Мақола давлат бошқаруви ва ижтимоий-иқтисодий ривожланиш масалалари билан шуғулланувчи мутахассислар, олимлар ҳамда тегишли соҳа вакиллари учун қизиқарли бўлиши мумкин.