ZAMONAVIY PEDAGOK O’ QITUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Maxmatqulova Hikoyat; Xoldarova Fotima (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada bo‘lajak pedagoglarning kreativ qobiliyatini rivojlantirish yo‘llari hamda kreativlik qobiliyatini rivojlantirishda qanday metodlardan foydalanish maqsadga muvofiq bo‘lishi to‘g‘risida fikr yuritiladi.