FIZIKA FANINI O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH VA O‘QUVCHILARNI FANGA BO‘LGAN QIZIQISHLARINI KUCHAYTIRISH - Jusipova Saragul Joldasbayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta'lim maktablarida fizika fanini o’qitishda sinflar darajasida o ’quvchilar fikrlash doirasidan kelib chiqqan holda innavatsion va interfaol usullardan foydalish haqida bayon qilinadi.