MIKROBOLOGIYA BIOLOGIYANING MUHIM TARMOG’I SIFATIDA - Suleymanova Marg'uba Kenjaboyevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annontatsiya: Ushbu maqolada Mokrobiologiya haqida va qanday kelib chiqganligi, biologiyaning farqli jihatlari haqida qisqacha so’z yurutilgan.