ТЕХНИК ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТЛАРИДА ХОРИЖИЙ ТИЛЛАРНИ ЎҚИТИШ МАСАЛАЛАРИ - Киясова Раъно Маликовна (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: мазкур мақолада хорижий тилига талабаларни ўқитишдаги интерфаол усулларининг афзалликлари ва таълим жараёнида муввафақият билан қўлланиладиган уларнинг турлари келтириб ўтилган.