MUALLIFLIK HUQUQI VA TURDOSH HUQUQLAR - Akmalov Lochinbek Erali o`g`li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mualliflik huquqi va turdosh huquqlar tushunchasi va uning jamiyatimizda qay tarzda foydalanilish to`grisida tushunchalar tahlil qilingan.