BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING SAVODXONLIGINI OSHIRISHDA O‘QITUVCHINING OG‘ZAKI VA YOZMA NUTQINI TUTGAN O‘RNI - Hamidova Feruza Gʻiyosovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirish usullari haqida fikrlar bayon etilgan.