ВИТАМИНЛАР - Гаппарова Дилфуза Кобиловна (Journal of new century innovations, 2022)
Бемор организми фаолиятида витаминларнинг ўрни катта аҳамиятга эга. Беморларни даволаётганда асосий даволаш воситаларидан ташқари албатта, витаминлар ҳам тавсия қилинади.