O’SMIRLIK DAVRIDA REKLAMALARNING IDROK QILISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Tursunova Xonimaxon (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Zamonaviy taraqqiyot o’sgan sari insonlarda rivojlanish ham o’sib bormoqda. Tovarlar va xizmatlar o’rtasida raqobatni shakllanishi reklama tushinchasini fanga olib kirdi. Maqolada reklamani o’smirlar hayotida tutgan o’rni haqida ma’lumotlar berilgan