INNOVATSION MENEDJERLARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI. - Rustamova Sitora Rustam qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Yangi zamonaviy texnologiyalar asrida zamonaviy texnologiyalar bilan yondashish maqsadida har bir sohada izchil izlanishlar bo’lmoqda. Ishlab chiqarishni boshqarishda innovatsion menejerlik faoliyatini qo’llash bo’yicha ko’nikmalar berilgan. Menejerni psixologik sifatlariga to’xtalib o’tilgan.