ALTERNATIV YOQILGʻILARDA ISHLAYDIGAN AVTOMOBIL TAHLILI - Tadjiyev Ravshan Doniyorovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Avtomobillarda alternativ yoqilgʻilarini qoʻllash va alternativ yoqilgʻilarda ishlaydigan avtomobil tuzilishilarini tahlili hamda uning ahamiyati. Neft narxi toʻxtovsiz oʻsib borishi esa hozirgi kunda gibrid yuritmali avtomobillar turlari va soni rivojlanishini taqozo etmoqda.