INFORMATIKA VA KOMPYUTER GRAFIKASI - Abduraxmonov Qayumjon Sharifjonovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o'rta ta'lim maktablarida informatika va kompyuter grafikasidan samarali foydalanish haqida bayon qilingan.